Hogyan jelentkezhetek egy kutatásra?

A klinikai vizsgálatra történő jelentkezés csupán három egyszerű lépésből áll!

1. lépés - Regisztráljon!

A regisztrációhoz kattintson ide. Adja meg, hogy mi a betegsége és értesíteni fogjuk, amint az Ön számára megfelelő kutatás érhető el. Nem kell órákat töltenie azzal, hogy olyan kutatásokról gyűjtsön információt, amelyek nem kapcsolódnak a betegségéhez. Elvégezzük ezt a feladatot Ön helyett!

2. lépés - Első kapcsolatfelvétel!

Felvesszük a kapcsolatot az Ön nevében a klinikai vizsgálóorvosokkal. Ha jelentkezik önkéntesnek egy konkrét vizsgálatra, elérhetőségét továbbítjuk a felelős klinikai vizsgálóorvosoknak. Ha megfelel a kutatás kritériumainak, a vizsgálóorvos személyesen felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy részletes tájékoztatást adjon a kutatásról. Ha Ön alkalmas a vizsgálatban való részvételre, behívják egy orvosi vizsgálatra. Alaposan megvizsgálják és további instrukciókat kap.

3. lépés - Most Ön dönt!

Megfelel a vizsgálati kritériumoknak és megkapta az orvos jóváhagyását? Akkor a klinikai vizsgálatban való részvétellel kapcsolatos döntést Ön hozza meg! A Klinkaivizsgalatikozpont.hu oldalon történő regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. Nem köteles egyetlen kutatásban sem részt venni és indoklás nélkül, bármikor abbahagyhatja a klinikai vizsgálatot. Minden szolgáltatás ingyenes és kötelezettségmentes! NEM kell egyetlen szolgáltatásunkért sem díjat fizetnie.

Legfrissebb vizsgálataink

  • szénanátha kezelő orvosi eszköz vizsgálata
  • spiroergometriás eszköz tesztelés
  • immunterápiás vizsgálat

Akikben megbízhat

    Tartalom feltöltés folyamatban...

Etikai igényesség

Vizsgálatainkat a legmagasabb színvonalú orvosi etikai elvárásoknak megfelelően, a nemzetközi standardok követésével végezzük, minden pillanatban pácienseink egészségét helyezve a középpontba.

Prima Medica

Prima Medica Egészségcsoport